Imagine by Jonkers Interieurs

Interieurarchitect

De ontwerpstudio weerspiegelt de persoonlijke smaak van onze interieurarchitect, betreffende alles wat met life-style te maken heeft. Vanuit een breed georiënteerde en soms excentrieke levensfilosofie creëren wij gespreksstof als een introductie naar een ontwerp/advies en eventueel uitvoering. Dit vertaalt zich in zéér individuele interieurs waarin creativiteit, kwaliteit en eigenzinnigheid voorop staan. Onze interieurarchitect creeert chique, eclectische en eigentijdse interieurs, waarin uw persoonlijkheid centraal staat.

Onze gedachte: Fusion

Fusion is van oorsprong een samenwerking van jazz, rock en Latijns-Amerikaanse muziek. In onze tijd is het ook van toepassing op mode, lezen, het internet, kunst, antiek, reizen en in toenemende mate het culinair. Onze interieurarchitect geeft U richting en begeleiding in dit proces om tot eigentijdse ontwerpen te komen.

Werkwijze...

Na een oriënterend gesprek met onze interieurarchitect, dit met behulp van digitale informatie en eventuele schetsen komt er een moment waarin we met elkaar in zee gaan. Door middel van ontwerptekeningen, mood boards (stalenkaart met materialen en kleuren etc.) en foto's komen we tot een uitgewerkt concept. Zowel in het zakelijke als particuliere segment stuurt uw interieurarchitect u hier op een professionele manier doorheen.

terug naar navigatie